2008-03-12

Blogot indított az AMISZ



Immár egy hete üzemel az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet hivatalos blogja. Sokat töprengünk azon, hogy tudunk minél több fiatalhoz eljutni, kapcsolatot teremteni velük, együtt dolgozni. Úgy érezzük, ehhez a legkönnyebb és egyben leghatékonyabb mód ha az internetet használjuk, tudva azt, hogy milyen nagy előszeretettel töltik szabadidejüket a fiatalok a világhálón. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy modern kommunikációs eszközt használunk fel. Ez egyfajta –ha Mohamed nem megy a hegyhez, a hegy megy Mohamedhez- politika, ugyanis nagyon nehezen tudjuk gyűlésre behívni a fiatalokat. Viszont a párbeszéd az ifjúság és a szervezet között létfontosságú, mert csak így tudunk tervezni, építeni, egyszóval létezni. Mindenkit kérünk, szánjon rá egy kis időt, nézze meg, szóljon hozzá bármilyen témában és népszerűsítse, hogy minél többen értesüljenek rendezvényeinkről, jelezhessék ötleteiket és reményeink szerint kapcsolódjanak be az AMISZ tevékenységébe.Találkozzunk a http://www.amisz.blogspot.com/ oldalon.

5 megjegyzés:

Nagy István írta...

Jó hír.
Követni fogom.

Nagy István írta...

Március 17-e van. Semmi fiatalos nem történt a napokban?

Névtelen írta...

Szia Laci! Sok sikert kivanok neked tovabbra is. Az AMISZ blogg nagyon jo otlet volt es szerintem ha sokat reklamozzatok lesz hatas, en ugy erzem. A fiatalokat megkell mozditani, de az egy jo kerdes hogy "hogyan?", mert en ugy veszem eszre nem nagyon akarnak mozdulni semmit. Talan az ingyen alkohol Kaszojan jobban vonza oket, hisz ez a legtobb fiatal foglalkozasa, es legfokeppen azert, mert azt hiszik attol menok. Hat nem igy van. Remelem hogy Kaszojalis sikeres lessz es remelem sikerul sok jo szorakoztato programot szervezni, es remelem, hogy a fiatalok jelentkezni fognak lassan de biztosan. Minden esetre ne adjatok fel a remenyt. Sok sikert.

Nagy István írta...

Ingyen alkoholos Kaszojális. Hogy is van ez? Mert érdekes...

Albert László írta...

Sehogy sincs. De, valószinűleg a leghatékonyabb atrakció lenne... Sokkal hatékonyabb lehetne tematikus sátrak:) De ezt nem vállaljuk be, bármennyire is szeretnétek.
Amúgy nagyon köszönöm a hozzászólást. Ha ezt többen megtennék, sokkal könnyebb dolgunk lenne... De az élet nem erről szól.Sajnos. A jövő héten viszünk be plakátokat a suliba.Az újságban is megjelent. Legjobb módszernek tartom azonban ha mindenki besegit a népszerűsitésbe. Küldjétek tovább a különböző fórumokon, mess listákon, ahol csak tudjátok. Köszi